top of page
Поиск
  • Фото автораРМО вчителів УМ та Л

Методичний мейнстрим для вчителів української мови та літератури

03 грудня 2021 року в режимі online відбувся семінар-практикум для вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Кетрисанівської сільської ради “Методичний мейнстрім. Компетентнісний підхід у освітньому процесі - ключ до успіху вчителя та учнів”, який провели вчителі української мови та літератури комунального закладу “Буховецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів” Кетрисанівської сільської ради Штанько Оксана Анатоліївна та Старченко Тамара Юріївна. Модератором заходу була консультант, практичний психолог комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Кетрисанівської сільської ради Єгорова Олена Анатоліївна.


В ході семінару Оксана Анатоліївна поділилася з колегами досвідом роботи щодо формування та розвитку навичок критичного мислення в учнів на уроках української мови та літератури та провела майстер-клас “Конструктор уроку. Сучасний та якісний інструментарій уроку української мови та літератури на основі поезії Лесі Українки “Тиша морська”.


Тамара Юріївна розповіла колегам про своїх видатних родичів та показала презентацію “Погортаймо сторінки альбома родини Тобілевичів”.


Учасники семінару отримали цікаву інформацію, корисний досвід та приємні враження.




19 просмотров0 комментариев
bottom of page